Site Loader

Elsker du at løbe og bruger du meget af din fritid på det? Sommetider kan det være sjovt og oplevelsesrigt at opleve noget nyt. En løbetur kan blive meget bedre, med omgivelser som natur omkring sig. At løbe steder med ikke er vant til, eller har oplevet før, kan gøre turen til noget helt specielt.

Mange lande afholder maraton hvert eneste år. Ofte bliver de afholdt i storbyer, hvor mange ikke får set så meget på sin vej, andet end bygninger og folk der hepper. Har du lyst til at opleve nogen løbeture som er udover det sædvanlige, så læs med her. Vi giver 3 gode lande at tage til, hvis man vil opleve noget natur, mens man løber.

Et billede, der indeholder træ, naturAutomatisk genereret beskrivelse

1 De franske vinmarker

Nede i de mange franske vinmarker, findes der flere forskellige løberuter. Her får du meget åbent natur, fyldt med vinmarker og duften er druer der skal laves om til vin. På mange af løberuterne kommer man forbi de store vingårde, som producerer vin. Gårdene er store, meget smukke og er helt klart værd at tag et kig forbi. For at opleve denne natur, er det optimalt at tage derned i de varme måneder, for at få de flotte sommerlige omgivelser.

2 Skov og natur i Norge

Man kan også tage mere nord på, i det lidt koldere terræn i Norge. Her får man et flot bjerglandskab, masser af grønt i form af deres store skove og mange grantræer. Der er mange søer, og hyggelige stier. Terrænet er ikke fladt, men mere bumpet i Norge, så man skal være ekstra opmærksom når man løber der. Derfor anbefaler vi man tager det stille og roligt på sin løbetur og samtidig nyder den flotte udsigt så meget som man kan. Hvis man er heldig, kan man opleve nordlyset deroppe, hvilket er et af grundene til at Norge er et populært at se noget natur.

3 Bjergområderne i Østrig

Tager man lidt længere syd på, kan man opleve Østrig og landets flotte natur. Forskellen på Norge og Østrig ligger i temperaturerne. Du får nogle varmere temperaturer i bundet af bjergene i Østrig, især i de varme måneder. Jo højere op du kommer, jo koldere bliver det, og det er en oplevelse i sig selv, og se hvordan naturen og temperaturerne skifter, jo længere op man kommer.Har du lyst til at prøve nogle andre omgivelser at løbe i, så tjek priserne på billige flybilletter og kom afsted. Hos rejsepriser.dk kan du sammenligne flyrejser og priser blandt over 1000 websider. Tjek det ud og kom tættere på dine løbedrømme.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *