Site Loader

Man behøver ikke, at stille løbeskoene på hylden, bare fordi man er taget på ferie. Tværtimod kan man godt træne og slappe af på sin ferie. Rigtig mange danskere vælger hvert år, at pakke løbeskoene med på ferie. Så hvis du gerne vil være aktiv i din ferie kommer der nogle tips til, hvad man kan gøre.

1. Prøv noget nyt

Danskerne trives godt i, at træne i deres lokale fitnesscenter og når man tager på sommerhusferie kan man godt savne fitnesslokalerne.

Flere og flere danskere er blevet vild med ideen om den nye trend, at starte og træne udenfor i den frie natur. Man er mere fri og man har rig mulighed for, at folde sig ud. Det er nemmere, at udfolde sig og træne på en helt anden end man er vant til.

Man kan godt føle sig lidt indespærret i fitnesscentrerne og man vil gerne ud til frisk den friske luft. At træne med maskiner kan godt blive kedeligt i længden. Derfor er det blevet mere populært, at dyrke sin yndlingssport udenfor.

2.  Sommerhus træning

Sommerhusferier behøver nødvendigvis ikke kun, at betyde, at man slapper af nede ved stranden og er i et sit dejlige sommerhus. At løbe til den klare blå himmel og med solen i ansigtet kan kun bringe et smil frem i ansigtet og nyde de forskellige omgivelser. At løbe mellem træerne og ned til stranden og hører bølgerne om morgen

Det er blevet mere populært, at kunne træne mens man er på sin sommerhusferie. Det gør det mere sjovt og flere danskere er blevet vilde med ideen om, at træne udenfor og komme i kontakt med andre mennesker.

3. Gå en tur med hunden

Det er vigtigt, at når man er på sommerhusferie, at man kan være sin egen træner og komme i gang med, at motionere. Det er vigtigt, at man bliver ved med, at holde pusten oppe.

At løbe en tur med sin hund giver noget ekstra energi, hvor man kan komme ud og rører sig. Man skal huske massere af vand til og efter turen da løbning godt kan være hårdt for både dig og sin hund. Husk og løb ude i skoven og eller tæt ved, stranden da asfalt godt kan gøre ondt på hundens poter.

Man kan vælge mellem tusindvis af forskellige rejseområder.

Hvis du overvejer, at leje et sommerhus kan du finde et stort udvalg af danske sommerhuse til en fornuftig priser her

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *