Site Loader

Vi kender alle sammen at vi gerne vil ud og motionere lidt mere, men det er ofte svært at finde motivationen frem og komme af sted. Der findes dog mange gode tricks til, hvordan du kan motivere dig selv lidt ekstra for at komme af sted på løbeturen Nedenfor kan du læse 3 gode tricks, til at finde ekstra motivation frem til din løbetur.

Løb sammen med andre

Det første trick, til at finde mere motivation til din løbetur er ved at løbe sammen med andre. Når du løber sammen med andre, skal der ofte lidt mere til at springe løbeturen over, da du skal melde afbud til din løbemakker og ikke kun dig selv.

Du kan enten løbe sammen med en god ven, eller melde dig ind i en løbeklub. Begge dele er en god løsning for at få lidt ekstra motivation til din løbetræning.

Når vi løber sammen med andre, presser vi som regel os selv lidt ekstra og du får derfor også mere ud af løbetræningen, når ud er af sted sammen med andre.

 

Sæt et mål

Trick nummer to, til din løbetræning, er at sætte et mål for din træning. En af de bedste måder at blive mere motiveret er ved at være sikker på hvorfor du gerne vil i gang med at løbetræne. Hvis du egentlig ikke ved hvorfor du skal ud at løbe, bliver det ofte lidt sværere at komme af sted.

Du kan sætte mange forskellige mål for din træning. Det kan være at kunne løbe en bestemt distance uden stop eller inden for et tidsinterval. Det kan også være du genre vil i bedre form eller tabe dig.

Hvis du gerne vil i bedre form kan du tage en konditionstest nu, som fx en Cooppers løbetest, for at hvordan din kondition er nu og så tage den igen om et par måneder, hvor du har løbet en masse ture og dermed er kommet i bedre form.

 

Find en god løbe-app

Det sidste tip til, hvordan du motiverer dig selv til at komme afsted på løbeturen, er ved at installere en god løbe-app. Der findes mange gode applikationer i dag, der er lavet til løbetræning og fx kan tracke hvor langt og hvor hurtigt du løber.

En løbeapp er god motivation, da du derigennem kan holde øje med, hvor langt du løber og hvordan du efterhånden forbedrer dig. Og så kan du via nogle apps dele dine træningspas med dine venner, så du fx kan lave en konkurrence om hvem der får løbet mest.

De fleste app kræver blot en god smartphone, som har GPS, så de kan holde øje med hvor du er henne under løbeturen og på den måde måle hvor langt du løber. Hvis GPS’en eller noget andet lige er i stykker på din mobil lige nu, er der gode muligheder for reparation af iPhone samt andre smartphones hos IREP, så du kan komme i gang med at løbe med en app der tracker dine løbeture.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *