Site Loader

At løbe et marathon kræver meget energi. Man skal sørge for, at kroppen holder sig sund og frisk inden et marathonløb, og i den forbindelse skal man huske at få spist sundt og få drukket en masse væske. Mange er klar over, hvilke ting de skal huske at gøre inden et marathon, men mange er ikke opmærksomme på de ting, de ikke skal gøre, men det hjælper vi dig til her i denne guide.

1. Drop junkfood

Det er meget vigtigt at spise sund mad og få drukket en hel del vand, så man er fyldt op med energi til at løbe et marathon. Det går dog ikke at spise junkfood, såsom burgere, pomfritter, nachos og sodavand, idet den type fødevare er med til at overbelaste og dræne din krop for energi. Nogle gange kan man godt blive fristet af en bruger eller noget slik, men det kan helt klart ikke anbefales. Så hvis du har mulighed for, at undgå junkfood er det den bedste løsning for dig, og der er bestemt mange gode alternativer til slik og lignende, når den søde tand melder sig.

2. Du skal ikke dyrke sex inden et marathon

En anden god ting er, at holde sig fra sex med sin partner. da det er med til, at gøre dig ukoncentreret omkring dine mål. Derudover er der en øget risiko for skader, når man dyrker sex. Dette kunne være forstrækninger eller lignende ved uheld, som kan forekomme ved sex. Netop af disse grunde opfordres sportsfolk til at holde sig fra sex før vigtige sportsbegivenheder. Men hvis du ikke kan holde dig i skindet, kan du altid gøre brug af sexlegetøj. Du kan blandt andet finde en masse spændende og skadessikre produkter på denne side

 

3. Gå ikke ud – heller ikke til en enkelt!

En god nats søvn er meget vigtigt, inden et marathonløb. Man skal få samlet energi til den store dag og få sovet ud, så man ikke møder træt op. Det er vigtigt, at gå tidligt i seng, da søvn har en stor indflydelse på løbet, og kan gøre en kæmpe forskel. Videre er det ikke kun den helt store bytur, der varer hele natten, der kan ødelægge din præstation, da indtaget af blot en enkelt øl kan ødelægge din kondition betydeligt. Så drop den ene øl med vennerne og få en lang nattesøvn.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *