Site Loader

Har du fået en god start på året, hvor du er kommet ind i en rigtig god rutine i forhold til din træning? Men begynder du nu at ramme en mur, hvor du ikke rigtig kan se nogle resultater? – Så kan det være at nogle kosttilskud kan hjælpe dig med at skabe nye resultater, og løfte din træning til nye højder. Læs her om 5 gode kosttilskud som kan hjælpe dig.

Skab resultater med proteinpulver

Det første kosttilskud kender du nok godt i forvejen. Det er nemlig proteinpulver. Proteinpulver er det mest brugte kosttilskud i verden. Dette er det nok fordi at det kan gøre så meget for din træning, mens det stadig er så nemt at indtage.

Du kommer blot en scoop eller to at pulveret ned i din shaker, tilføjer noget vand eller måske noget mælk og ryster det så. Bum… så har du en færdigblandet proteinshake, som er klar til at blive indtaget.

Brug en proteinbar til mellemmåltiderne

Endnu en hurtig måde som du kan få indtaget et af dine mange mellemmåltider på, er med en proteinbar. Med en proteinbar, får du typisk mellem 20-25 g. proteiner og de fleste af dem smager også fantastisk. Pas dog på at du ikke spiser for mange, der kalorieindholdet i disse godt kan være højt.

Hold det derfor til maksimalt en til to barer om dagen.

Få en eksplosiv træning med pre workout

Det næste kosttilskud er noget som du sidste par år, også er blevet ekstremt populært. Dette kosttilskud er pre workout, og er altså noget pulver som du drikker med vand, ligesom med proteinpulver (her bruger du dog væsentligt mindre).

Når du har indtaget dit pre workout, så vil du hurtigt kunne mærke hvordan dit fokus på dagens træning, vil blive meget mere intenst, samt hvordan du også kan yde mere til selve træningen.

Få bedre heling til musklerne med aminosyre

Under din træning vil det altid være en god ide, hvis du indtager noget aminosyre. Dette kan du både gøre som pille form eller som væskeform. Aminosyrer hjælper dine muskler med at restituere hurtigere, hvilket vil betyde at du er hurtigere klar til næste træning.

Hold længere med kreatin

Den sidste type kosttilskud som du kan læse om, er mirakelkosttilskuddet, kreatin. Med kreatin vil du både kunne øge din udholdenhed, din forbrænding samt dit energi niveau. Kreatin kan ligesom aminosyre både indtages i pille form og som væske.

Kig efter mærket

Når du så skal vælge hvilke af disse kosttilskud du skal købe, så find nogle fra nogle kendte brands. Her kan du f.eks. prøve det verdenskendte brand Scitec Nutrition. Dette brand samt mange andre, kan du finde på den store webshop for fitness og kosttilskud Only-Approved.dk

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *