Bliv sundere med Body Self Development System

Det moderne menneske lever et liv, der belaster kroppen. Vi udsætter os selv for usund mad, alkohol, koffein, tilsætningsstoffer og tobak. I længden svækker det os, hvilket fører til energimangel, og at vi bliver syge. Det kan være svært at se, hvor man skal tage fat for at blive sundere. Faktisk virker det lidt som et enormt bjerg, der skal bestiges. Body Self Development System er blevet udviklet med det formål, at tackle alle de ting, der belaster vores system. På den måde bliver kroppen bedre til selv at bekæmpe de ting, der svækker den.

Vejrtrækning

Noget af det vigtigste ved Body Self Development System, eller Body SDS, som det også kaldes, er at man tackler ens sundhed fra alle vinkler. Dermed handler det ikke kun om motion, men også et væld af andre områder.

Én af de vigtigste og mest basale områder er vejrtrækning. Mange oplever aldrig at trække vejret rigtig dybt, og det kan give spændinger i kroppen. Ved at åbne sit åndedræt vil man opleve en øget følelse af velvære og energi, når alle celler i kroppen får alt den ilt, som de har brug for.

Dette sætter også gang i kroppens healingsproces og udskillelse af affaldsstoffer.

 

Udrensning

I hverdagen indtager vi rigtig mange affaldsstoffer – enten fra de madvarer vi spiser, fra medicin eller lignende. Mange af disse stoffer forbliver i kroppen i lang tid efter, vi har indtaget dem. Derfor er det centralt, at kroppen bliver udrenset før vi kan opleve større sundhed. Det giver klarere hud, mere energi og ikke mindst større velvære.

Damebladene reklamerer konstant med forskellige udrensningskure, men langvarig og virksomhed udrensning kræver en større indsats.

Massage

Massage er også en del af Body Self Development System og har det formål at få løsnet op for kroppens led. Derudover får det også gang i kredsløbet, hvilket får hele kroppen til nærmest at sitre af velvære. En massage kan også hjælpe med at frigive affaldsstofferne, og man bliver mere opmærksom på din egen krop.

Kropsbevidsthed er en vigtig del af vejen til større velvære, og det er vigtigt at sætte pris på sin krop og det den kan.

 

Motion

Naturligvis er motion også en del af Body Self Development System, men meningen er ikke, at man skal presse sig selv og komme i topform. Fokus er på velvære, og derfor er det også rolig motion, der får gang i blodomløbet og styrker kroppens led og muskler.

Dette giver også bedre basis for at dyrke mere intensiv motion senere hen – og man undgår nemmere at få skader.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om Body SDS her og finde ud af, om det er noget for dig.

Skriv et svar