Site Loader

Engang var det sådan, at du skulle have en iPod med, hvis du ville ud at løbe. Heldigvis kan du i dag nøjes med din mobiltelefon. Det har selvfølgelig også gjort os mere afhængige af vores mobil, så hvis vores iPhone pludselig går i stykker, så skal vi have sendt den til reparation med det samme.

Alt efter hvor du bor i landet, kan du heldigvis hurtigt få det fikset. Bor du i Viborg og skal have foretaget en iPhone reparation, så kan du klikke her. På linket finder du også information om, hvad du skal gøre, hvis du ikke bor i Viborg eller omegn.

Lad os kigge på hvorfor det er så smart at tage sin mobil med ud at løbe.

Tag alt din musik med

Engang skulle du vælge et løbealbum, og så hørte du det en masse gange. Det behøver du heldigvis ikke længere, fordi du kan gemme ufatteligt meget musik på en iPhone eller anden Smartphone.

Da alle telefoner i dag har data på sig, kan du også blot tilmelde dig en streamingservice, hvor du kan høre alt den musik, som du har lyst til. Når du gør det, så vælger du bare, hvad du har lyst til at høre i sidste øjeblik.

Du kan endda skifte musikgenre undervejs, hvis du har brug for at høre noget helt andet. Det er en mulighed, som du ikke havde tidligere, da du skulle hente alle de albums, som du gerne ville høre.

Det slipper vi heldigvis for nu. Eneste ulempe er nu, at hvis der sker noget med din iPhone på din løbetur, så bliver du nødt til at sende den til reparation, for den er ikke bare din musikafspiller. Du bruger den til alt.

Hold øje med dit tempo

Hvis du gerne vil blive hurtigere til at løbe, så er det vigtigt, at du holder øje med din rute. Det kan du gøre helt automatisk nu med diverse løbeapps. Især Endomondo er meget populær, da den giver dig mulighed for at se, hvor langt du har løbet og hvor mange kalorier, du har forbrændt.

På den måde ved du alt om din løbetur og den fortæller dig, hvor hurtig du var. Det er ufattelig vigtig viden, når du gerne vil blive hurtigere, især hvis du træner op til en maraton.

En anden fordel ved disse løbeapps er, at du bare tænder dem, og så kører de i baggrunden. Du skal ikke gøre mere end det, og så kan du sagtens skifte musik, mens du løber.

Opdatér automatisk

Når du har en iPhone så samler den alt relevant information for de forskellige apps i deres sundhedsapp. På den måde kan du gå ind der og se alt information om dine løbetur, kost osv.
Det kræver ikke andet, end du giver Apple adgang til det, og de forskellige apps spørger dig helt automatisk.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *