Site Loader

Medlemskabet er betalt og dagen er ved at oprinde. Nu skal du i gang med at få kroppen i form til sommeren, og det er ikke for tidligt at komme i gang. Men hvad skal man have med, når man skal ned of dyrke fitness? Der er så mange ting, som man kan få brug for, så sørg for, at du ikke får ned på udstyr.

Vi har lavet en lille liste over ting, som du skal huske at få med når du skal ned at træne.

Ordentligt tøj og sko

Det siger sig selv, at man skal have ordentligt udstyr når man skal dyrke motion, for ellers kan man risikere skader eller ubehag.

Først og fremmest, så er godt svedtransporterende tøj et must, da man uden tvivl kommer til at svede en del. Det kan være utroligt besværligt at koncentrere sig om træningen, hvis man føler sig gennemblødt af sved. Så gå ikke på kompromis med træningstøjet.

Det gælder i endnu højre grad når det kommer til dine træningssko. Ordentligt fodtøj er et absolut must. De kan være forskellen på hvor langt du løber på løbebåndet, da ømme fødder kan være den største dealbreaker.

 

God musik

Der er ikke noget, der er mere motiverende end god musik, der kan hjælpe en med at få pulsen i vejret og gøre det nemmere at komme i den rette stemning. Hvis man hører musik med et godt beat, så kommer man nemt ind i en rigtig god rytme, og før man ved af det, så har man trænet i en time eller mere.

Så lav en playliste med de numre som du bedste kan lide og som passer bedst muligt til træningen. Nogen sange passer bedst til træning hvor pulsen skal op og der er fart på, hvor andre sange passer perfekte til vægtræning. Du kan finde masser af inspiration online og på fitness forummer.

 

Håndklæder

Husk altid to håndklæder når du skal i fitness. Et stort håndklæde som du kan benytter efter at du har været i bad efter træningen, og et lille som du kan bruge til at tørre sved bort med under træningen.

Du kan bruge ethvert håndklæde, men vælg gerne et i god kvalitet, så det holder længere og føles bedst muligt. Håndklæder fra Georg Jensen er et godt valg da de er af topkvalitet.

Rigeligt med vand

Sidst men bestemt ikke mindst, så er det uhyre vigtigt at du drikker masser af vand under træningen. Medbring en god drikkeflaske og fyld den op så snart den er tom. Hvis du får det skidt under træningen, så prøv at drikke en flaske vand og se om det ikke hjælper.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *