Site Loader

Træner du regelmæssigt, eller ønsker du at komme i gang, og vil du gerne have så meget som muligt ud af dit hårde arbejde, kan det være en god idé at søge professionel hjælp. Træner du i et fitnesscenter, er det muligt at betale for vejledning til din træning fra en af de ansatte i centeret, men det er faktisk også muligt at finde rigtig god hjælp online.

TIP: Casper Hessellund kan klart anbefales som din online træner, hvis det er dét, du er på udkig efter.

Få det resultat, du ønsker

Der kan være mange forskellige formål med at træne. Nogle mennesker nyder blot selve træningen og følelsen af at holde sig aktiv og bruge sin krop, mens andre har mere konkrete mål med deres træning. Nogle træner som et led i en proces med vægttab, mens andre eksempelvis gerne vil arbejde målrettet for at opbygge mere muskelmasse. Formålene kan være mange, men uanset om man er nybegynder eller har trænet længe, kan det være svært på egen hånd at finde ud af, præcis hvordan man skal træne for at opnå netop de resultater, man ønsker. Kan du nikke genkendende til denne følelse, kan det være en rigtig god idé at søge professionel vejledning, så du kan sikre dig at få så tilfredsstillende resultater som muligt.

Nogle vælger at betale for en personlig træner, som følger en under hele ens træningsforløb og er fysisk til stede, mens man træner, men du kan også vælge at få hjælp til din træning online. Ønsker du et lidt billigere alternativ til personlig træning men mange af de samme fordele, kan denne løsning meget vel være den rigtige for dig.

Hvordan fungerer det?

Synes du, at det lyder interessant med online hjælp til din træning, skal du finde en professionel, som tilbyder denne hjælp. Der vil typisk være tale om en, der er uddannet personlig træner. Forløbet foregår ved, at du igennem et forløb bliver vejledt til, hvordan du træner og spiser rigtigt i forhold til de mål, du ønsker at opnå. Hoveddelen af hjælpen består i udvikling af træningsprogrammer særligt til dig. Du kan selv vælge hvor langt et forløb, du ønsker.

Træningsprogrammet bliver tilpasset lige nøjagtigt dine behov og dine mål og ønsker. Har du eksempelvis en skade, der forhindrer dig i at lave en bestemt type af øvelser, er det muligt at tilpasse træningsprogrammet efter netop dette, uden at det går ud over dine resultater. Er dit mål eksempelvis at tabe dig som resultat af træningen, laves træningsprogrammet med udgangspunkt i dette mål. Ydermere kan træningsprogrammet tilpasses det udstyr, du har tilgængeligt.

Forskellen på blot at få udviklet en almindelig træningsplan og så at vælge et helt online træningsforløb, er at du undervejs får nye træningsprogrammer, som passer til dit niveau og som holder dig motiveret ved at få dig til at føle, at du gør fremskridt og sørge for, at træningen ikke bliver kedelig og ensformig.

Du kan desuden i mange tilfælde få en kostplan sammen med dit træningsprogram, som ligeledes tilpasses undervejs afhængigt af din udvikling og de mål, du ønsker at nå.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *