Site Loader

Nogen gange kan man godt få fornemmelsen af at hele ens verden bare sejler derud af. Jobbet er stresset, man får ikke dyrket så meget motion, som man gerne vil og man spiser junk igen og igen.

Det er noget, der sker for os alle og det er lige så sikkert som amen i kirken. Det bedste man kan gøre er at komme op på hesten igen og komme godt videre. Hvis man først lader sig trække ned i sølet, så bliver man meget nemt hængende.

Men hvordan kommer man så op på den hest igen? Det er ikke altid sådan lige til og derfor kan man godt bruge en smule motivation. Vi har samlet et par gode råd til, hvordan man kommer i gang igen efter en sløv periode.

 

Kom i gang med motionen igen

Først og fremmest skal det vel siges, at motion er noget, der er med til at skabe overskud, selvom det kan være overvældende at komme i gang med. At få sig slæbt over dørtærsklen kan være den hårdeste kamp i ens liv, men det er noget, der betaler sig i det lange løb.

Kom ned i fitnesscenteret og find dig selv igen. Når først du genfinder glæden ved at presse din krop, så vil du også finde gejsten til at få styr på dit liv. Det kan motivere dig til at få lavet bedre mad, så din træning vil forbedres yderligere. Du vil føle dig langt bedre tilpas i din egen krop, og dermed kan du igen blive den person, som du ønsker at være.

 

Få styr på kosten

Når man først er faldet i hullet og mæsker sig i junkfood og andet skidt, så kan det være næsten umuligt at stoppe igen. Vi har alle prøvet det, og vi kommer alle til at prøve det igen. Men vi må ikke lade det holde os fanget i en negativ spiral af selvmedlidenhed.

Lav en kostplan. Det behøver ikke være noget særligt, men bare noget, som fortæller dig hvad du skal spise. Det vil hjælpe dig til at komme ud af døren og få handlet ind.

Det er et vigtigt første skridt på vejen tilbage til det sunde liv med overskud og energi.

 

Driller økonomien

Har du trøsteshoppet lidt for meget i den negative periode? Så fortvivl ikke, for det skal nok gå. Har du bare et job, så skal der nok komme styr på tingene igen.

Hvis der er et par regninger, der skal betales, og du mangler det sidste på kontoen, så tag et enkelt kviklån her. Det er ikke så farligt, så længe du sørger for at få det betalt tilbage når lønnen kommer. Bare sørg for at du ikke ender, som de stakler man ser i Luksusfælden.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *