Site Loader

Det er lidt sådan, at når vi elsker at løbe, er det nogen gange mærkeligt, at vi bagefter hopper i noget meget seriøst tøj. Ikke at der er noget galt med det, men det er også i orden at gå efter et mere sporty look, som passer til hele ens livsstil, som man har med løb.

Der er heldigvis masser af ting, du kan gøre for at få et sporty look, uden at du går på kompromis med dit udseende. Ja, rent faktisk er det god stil, hvis du gør det rigtigt.

Hemmeligheden er, at du skal gøre det rigtigt, for vi siger selvfølgelig ikke, at du skal rende rundt i joggingtøj, ligesom de mennesker som man ser på campingpladser. Vi promoverer godt stil med et sporty look.

 

Skoene er vigtige

Som løber ved du allerede det her. Skoene er vanvittige vigtige, for de fleste løbere har ikke kun valgt sko, fordi det var de bedste at løbe i. De har også valgt dem, fordi de var flotte. I dag spiller disse to ting heldigvis sammen, så der er ikke rigtig nogen undskyldning for ikke at vælge nogle gode pæne løbesko.

Når det kommer til et sporty look, så kigger vi mere mod sneakers, som er blevet vanvittige populære de sidste tyve år. I dag kan du endda have sneakers på til jakkesæt, det havde været uhørt i gamle dage, så vi er glade for at leve i den tid, som vi gør.

Især Puma laver nogle vildt fede sneakers, som passer til det meste tøj. Hvis du selv vil tjekke nogle Puma sko, så er der samlet en masse af dem her.

Vi anbefaler Puma, fordi de har gjort meget ud af at have det helt rigtige udseende, så de netop passer til et casual look. Puma sko er designet til, at du skal kunne have dem på i din hverdag.

 

Vælg resten af tøjet

Vi er som sagt ikke tilhænger af, at du hele tiden render rundt i joggingbukser, så vi ville nok stadigvæk gå med et par jeans, hvis du er en mand. Herudover er det en god idé med en fed t-shirt.

Du kan i dag få mange forskellige t-shirts, som sidder vildt godt på dig. Det er helt klart en af de bedste metoder, hvis du gerne vil se sporty ud, men stadigvæk have god stil. Du kan gå efter en t-shirt, som sidder godt til din løbekrop. Det er ok at have en t-shirt med logo, men det er ofte lettere at gå efter et sort eller hvidt look.

Når alt det er sagt, kan du selvfølgelig tage lige det tøj på, som du har lyst til. Med Puma sneakers kommer du helt sikkert til at se moderne og sporty ud.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *