Site Loader

Som løber er den bedste start på morgenen ofte, at tage en god løbetur, inden dagens program for alvor starter. Dette frirum i de stille morgentimer kan være helt uundværlige, når man først har prøvet det.
Hjernen bliver aktiveret, og man vågner på en helt speciel måde ved at løbe om morgenen.

Man behøver selvfølgelig ikke udelukkende at løbe om morgenen, men det kan meget vel være den bedste start på dagen, for de fleste som prøver det.

Løb, og motion generelt utroligt vigtigt for os mennesker, da det er med til at stimulerer stort set hele kroppen, fra hjerne til kropsdele. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle voksne er fysisk aktive i mindst 30 minutter om dagen. Sundhedsstyrelsen mener, at man ved 30 minutters fysisk aktivitet om dagen, kan opnå sundhedsmæssige fordele i form af en sundere krop, der ikke i samme omfang er modtagelig for sygdommen, da immunforsvaret forstærkes ved den fysiske aktivitet.

Hvis man løber 30 minutter om dagen, vil det samtidig være godt for hjertet, kredsløbet, stofskiftet og musklerne. Der er i virkeligheden ikke meget at pege fingre af ved denne form for motion.

Sundhedsstyrelsen udtaler endvidere, at 30 minutters motion om dagen kan medføre øget livsglæde, overskud, og handlekompetencer. Der er samtidig bevist en positiv sammenhæng mellem fysisk aktivitet og kognitive processer, der forudsættende indlæring.

Forsikring skal ikke skræmme, men blot sikre

Ved at dyrke motion, blive kropsdelene og leddene styrket, hvilket vil sige, at man ikke i samme omfang er modtagelig for skader, som hvis man ligger hjemme på sofaen. Der er dog skader, der er forbundet med motion, som de mennesker hjemme i sofaen ikke på samme måde er modtagelig overfor.

Det er blandt andet ledskader, man som løber i højere grad udsat for, end hvis man slet ikke foretog sig noget. Led i knæ og fødder bliver forstærket ved øgte fysisk aktivitet, men uheldet kan være ude, og det er i den sammenhæng vigtigt, at være forsikret mod disse skade, der i værste fald kan invalidere

Hvis uheldet er ude, er det vigtigt at have tegnet en forsikring. De fleste mennesker er forsikret på en eller anden måde, men det er vigtigt i mange sammenhæng, herunder denne, at være forsikret mod personskade.

Skulle uheldet være ude, og man eksempelvis pådrager sig en korsbåndsskade, der medfører at man ikke kan varetage sit arbejde over en periode, er det vigtigt at forsikringen dækker fyldestgørende.

Som skadet, kan det være svært at forhandle ordentligt med forsikringsselskabet, som i nogle tilfælde gerne vil holde på flest mulige penge.
Det kan derfor være en rigtig god ide at kontakte en advokat med erfaring indenfor personskadeerstatning.

Alt efter hvor slem skaden er, kan det i nogle tilfælde handle om mange penge, og det er derfor en god ide at snakke med en sagkyndig, inden for området til forhandling med forsikringsselskabet.

Det er muligt at finde informationer om erfarende personerstatnings advokater ved at klikke her

Kom i gang inden efteråret tager for hårdt fat

Det kan være hårdt at starte ud med at løbe, når det er koldt og mørkt. Det kan derfor anbefales, at starte allerede nu, hvor vejret stadig er forholdsvis varmt, og morgenerne lyse. På den måde får du en nemmere opstart, som forhåbentlig tages med ind i efteråret og igennem vinteren.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *