Site Loader

En ren og skær løbekultur har sunket sig over Danmark. Vi løber skove, landeveje og strande tynde – både alene og i såkaldte løbeklubber. Udviklingen skyldes den motions- og fitnessbølge, der er skyllet ind over mange danskere, hvilket har fået dem op af sofaen og ud i det fri. Løb er umiddelbart en relativt simpel motions- og træningsform. Alt man skal bruge, er, to ben og nogle gode sko – eller er det? Løb belaster kroppens led relativt meget, og det er en relativt fysisk hård idrætsform, hvor man virkelig skal være mentalt stærkt for at gennemføre. I denne artikel har vi samlet en række basale ting, som du kan tage dig med på løbeturen, så den bliver en smule mere overkommelig; uanset om det er 3, 5 eller 10 kilometer, der er på menuen.

Et par gode løbesko er guld værd

 

Vi nævnte det allerede i indledningen, men det kan ikke siges ofte nok: et par gode, solide og komfortable løbesko er alfa og omega, hvis du ønsker en god løbeoplevelse. Det er meget forskelligt, hvilke sko der er bedst for dine fødder, og derfor kan det ofte være en fordel at prøve flere, så du ved, hvad der virker for dig. Generelt er der dog en række mærker inden for løbesko, som gør det særligt godt, herunder Nike, Adidas og Puma. Vil du være sikker på ordentligt kvalitet, der godt kan klare vand, mudder og tusindvis af kilometer, ja, så er dine chancer bedst med et af disse mærker. Det lyder ofte sådan, at man får, hvad man betaler for, og det er da også delvist rigtigt, hvis du køber løbesko/sneakers i butikkerne, hvor man ofte skal ofre op mod tusind kroner for at få noget, som holder og virker. Sådan er det dog heldigvis ikke på billige-sneakers.dk, hvor du kan finde et væld af billige sko, der både kan bruges på løbeturen og som almindelige hverdagssko.

 

Musik i ørerne er en effektiv motivation

 

Det er hårdt at løbe, og det handler om at holde sig selv til ilden hele tiden, så man ikke kører død i det. De færreste bliver motiverede af regnvejr og 10 grader, men det er nu engang vilkårene i Danmark. Vil du gerne gøre tilværelsen lidt sødere på løbeturen, kan du gøre ligesom så mange andre og lytte til motiverende musik, mens du løber. Musikken kan både være en hjælp ift. at holde styr på vejrtrækningen, men også sørge for at holde dig fokuseret og skubbe negative tanker til side. Det eneste du skal huske, er din smartphone og selvfølgelig nogle høretelefoner – så er du klar til at komme afsted. Har du mistet dine høretelefoner, eller vil du gerne have et cover til din mobil, hvis uheldet skulle være ude, kan vi anbefale incover.dk. Her finder du mobiltilbehør til alverdens smartphones, herunder iPhones, HTC og Samsung, til overkommelige priser.

 

Gør løbeturen en tand mere spiselig med ovenstående udstyr – mere behøver du faktisk ikke for at komme fra start og i mål.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *