Site Loader

Hvis du læser med på denne blog, er du nok en flittig maratonløber. For at løbe maraton i en god tid, er det vigtigt, at du hele tiden holder din form ved lige.

Mange oplever tit problemer, når de tager på ferie, fordi de ikke har lyst til at komme alt for meget ud af form, når de er på ferie.

Heldigvis kan du sagtens nyde din ferie og samtidig ikke gå helt i hundene. I stedet for at tage det offentlige, når du er på ferie i fx København, kan du i stedet opleve byen på cykel.

Der er mange fordele ved at opleve byen på denne måde.

 

Du bevæger dig, mens du oplever

Hvis du har været på ferie i København og taget det offentlige rundt eller måske endda en taxa, så ender du hurtigt med at tage et par kilo på, da de fleste af os, går fra et spisested til det næste.

Når du oplever København fra en cykel, får du bevæget dig i mellem alle dine måltider, og du kan ofte komme hurtigere frem, end hvis du havde taget en taxa.

Af gode grunde er det ikke særlig hensigtsmæssigt at løbe rundt, når du er på ferie, selvom det sikkert er den måde, som du helst ville opleve byen på.

Stil dig tilfreds med at cykle stille og roligt rundt, da det stadigvæk gavner din form, og så kan din ægtefælle eller kæreste også sagtens nyde København med dig.

 

Det er romantisk

For når du oplever byen sammen med andre på cykel, føles det langt mere romantisk, end da du løb Copenhagen Marathon.

Det har heller aldrig været særlig romantisk at tage metroen. Så slap af og glæd dig over, at din cykelferie i København gør, at du ikke mister momentum til din næste maraton.

 

Let og hurtigt at leje en cykel

I København er der en række bycykler, som har en elmotor, og da du selvfølgelig helst vil bevæge dig maksimalt, er det ikke oplagt. Du kan ikke bare slå motoren fra, da det ikke er en særlig god cykel uden elmotor.

Du skal blot gøre det samme, som udlændinge gør, når de vil leje en god cykel i København til en fornuftig pris. De søger på ‘rent a bike copenhagen’, og så kommer der en masse steder frem, hvor de har mulighed for det. Især siden Donkey.bike kan anbefales, da de har et utroligt brugervenligt system.

Du finder en cykel på din mobil, og så betaler du, og åbner den også fra din mobil. Mere simpelt bliver det ikke.

 

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *