Site Loader

At løbe er hele Danmarks foretrukne motionsform. Det er en nem og ligetil måde at komme i god form på, da man blot behøver at trække i sin løbesko og gå ud af døren. Så er man i gang.

Men man vil nok gerne være sikker på at man får den bedste start, især hvis man ikke har løbet før. Der er mange der vælger at løbe, uden det rigtigt udstyr, og det kan i værste fald koste nogle meget grimme skader. Så derfor har vi lavet denne lille guide til hvilket udstyr du kunne have brug for, når du gerne vil i gang med at løbe.

 

Skoene er det vigtigste

Det komme vel næppe for et chok for nogen, at skoene er alfa-omega, når det kommer til motionsløb. Det er dine fødder der bærer dig, så derfor skal man sørge for, at give dem de absolut bedste vilkår.

Lad være med at gå ned i supermarkedet og køb de billigste tennissko du finder, eller gå på jagt i skabet efter et par gamle gymnastiksko. Dine fødder vil ikke takke dig for det. Gå i stedet ned i den lokale sportsforretning og få lavet en test af hvordan du går, og hvilke sko du helt nøjagtigt har brug for.

Det koster lidt at få et par gode løbesko, men da det er en stor belastning for fødderne, så er det penge der er givet godt ud. Sørg for at få et par gode strømper med i købet også.

 

Dernæst kommer tilbehør

Tøjet man løber i har også noget at sige. Sørg for at det er varmt, men uden at blive klamt. Det skal kunne ånde og transportere sveden, sådan at du ikke bliver generet.

Derudover er der en ting, som kvinderne bør bide mærke i. De er jo fra naturens side udstyret med noget, der kunne blive til gene under løb. Derfor er det vigtigt at skaffe sig en behagelig sports-bh. Den holder det hele på plads på en behagelig måde. Få styr på din bh størrelse og find et bredt udvalg af sports bh’er på lace.dk.

Man kan også med fordel købe sig en løbeholder til sin telefon, så man kan have den med på turen og lyttet til god musik. Disse sættes oftest fast om armen, så man nemt kan komme til telefonen.

 

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *