Site Loader

Det er efterhånden en hverdags ting, at man ser en person med en revnet eller på anden måde ødelagt skærm på sin smartphone. I takt med at telefonerne bliver større og større, samtidig med at de bliver tyndere, så stiger antallet af skader på mobiltelefoner også. For mange løbere af mobilen også essentiel at have med sig på sine løbeture, og det kan være svært at undvære denne genstand.

En smartphone i dag er jo ganske få millimeter tyk og samtidig så stor at, de fleste mennesker med bare lidt små hænder, døjer med at holde ordentligt fat i den. Det resulterer i at den tabes på jorden, med det selvfølgelige resultat, at skærmen flækkes.

Væk er den tid hvor man tabte sin mobiltelefon, og det var fliserne på jorden der tog skade. Væk er de gode gamle dage, hvor en Nokia 3310 var mere hårdfør end en mursten. Smartphones i dag kan en masse smarte ting, men desværre er de ikke spor holdbare, og det betyder at behovet for at få dem repareret, er større end nogensinde.

Hvad gør man så når telefonen er ødelagt?

Man har et par forskellige muligheder, når uheldet er ude.

Den første og absolut dyreste, er at bide i det sure æble og købe en helt ny mobiltelefon. Det lyder måske helt vanvittigt at købe en helt ny mobil, bare fordi skærmen er revnet. Men der er desværre rigtigt mange unge mennesker, der har den holdning at man jo ikke kan være bekendt at benytte en telefon med skader, eller som er blevet repareret. Moden dikterer, at alt er så godt som nyt. Det er lige så vanvittigt som det lyder, så derfor er det måske den absolut dårligste løsning, medmindre man altså har virkelig mange penge, og en ny telefon absolut intet betyder for ens økonomi.

Den anden og mest brugte løsning er at man får den repareret hos en professionel. Der er dukket mange dygtigste folk op i de senere år, der har tillært sig evnen at reparere vores smartphones, og gudskelov for dem. Hvad skulle vi gøre uden de dejlige mennesker, der for et ganske rimeligt beløb kan udskifte revnede skærme, skifte batterier og meget mere? Det er en smart, økonomisk og ganske hurtig løsning. Desuden slipper man for at miste alle sine data, kontakter og billeder på den måde. Der er kort sagt ikke noget ulemper ved denne metoder, medmindre man er helt flad. Skal du have repareret en mobil så klik her.

Hvis man ikke har råd til en reparation, eller hvis man har tilpas teknisk snilde, kan man jo gøre det selv. Man kan købe sig et sæt værktøj til formålet, og så ellers gå i gang. Det kræver dog at man er sikker på hvad man laver, ellers kan det komme til at koste en dyrt.  Men valget er jo dit eget, så træf det der passer dig bedst.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *