Site Loader

Selvfølgelig er det vigtigste ved en maraton, at du er ude at løbe. De fleste løber dog kun de store marathons, hvor der er massiv mediedækning eller fotografer, som tager billeder.

Mange bliver kede af det, når de ser sig selv i avisen eller på en hjemmeside, hvis de ikke så lige så pæne ud, som de havde håbet.

Af gode grunde kan du ikke undgå, at du sveder, når du løber en marathon, men der er stadigvæk en række ting du kan gøre, så du har det helt rigtige løbelook, så du faktisk håber på, at nogen tager dit billede næste gang, du løber marathon.

Køb det rigtige løbetøj

Noget af det bedste du kan gøre for dig selv, når du løber marathon er, at du sørger for at have det helt rigtige tøj på. Hvis du løber i en bomuldstrøje, risikerer du, at den hurtigt er våd af sved. Det er både ubehageligt at løbe i, og så ser det virkelig ikke pænt ud.

Køb derfor løbetøj som sidder stramt til din krop, da det ikke kommer til at se pænt ud, hvis dit tøj ikke sidder ordentligt.

Det kommer til at være ekstremt ubehageligt, hvis du løber rundt på den måde. Udover de rigtige løbebukser og t-shirt og let jakke, skal du også bruge dine penge på nogle ordentlige sko. Ellers risikerer du at få ondt i knæene, og du kan få masser af sko, som passer perfekt til dit næste maraton fotografi.

Se skarp ud

Selvfølgelig skal du ikke se ud som om, at du skal til fin middag, når du skal løbe en marathon, men hvis du ikke gider løbe og frygte for, at nogen tager dit billede, bør du klart overveje at gøre en smule ud af dig selv.

For mænd vil jeg anbefale, at de køber en barbermaskine, hvis de tit løber marathon. Det skyldes, at den kan give dig en tæt barbering, uden at du risikerer at skære dit ansigt helt op, som man tit oplever med andre barberblade.

Det er ikke rart at løbe efter en barbering med barberblade, men det problem opleves ikke med barbermaskiner. Desuden kan du med en barbermaskine trimme dit skæg, så det ser pænt og ordentligt ud. Du finder masser af barbermaskiner hos Made4Men.dk, som du kan bruge.

Træn op til en maraton

Det er lettere at se overskudsagtig ud på billeder, hvis du ikke er ved at dø, når du løber din marathon. Derfor anbefales det, at du træner, inden du skal løbe din marathon.

På den måde kommer du til at virke overskudsagtig, når du løber.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *