Motion er et vigtigt element for at holde os friske og raske – derfor vil 24run.dk give dig tips til din egen træning, så du kan holde helbredet sundt og humøret højt.

Løb vil være sidens fokus, og vi vil lægge artikler op samt give et hav af tips til løbere på alle niveauer – om du så nybegynder eller satser på at løbe dit første – eller tredje maraton. Det er underordnet, om du befinder dig i storbyen, på landet, på ferie eller et helt fjerde sted. På 24run.dk kan du få inspiration og læse guides, der passer til dig, lige meget hvor i verden, du løbetræner.

Andre ting, som spiller en rolle i din træning, vil der også blive skrevet om her på siden. Det er alt fra kosten, som har en betydning for dit løb og sundhed samt udstyr, der kan være en hjælp til en sjovere og sikrere træning, så du slipper for unødvendige skader.

Er du derfor i tvivl om, hvordan du kan udvikle dig som løber, hvordan du får motioneret mere på ferien, eller hvad du bør spise inden et maraton, så følg med på siden og bliv klogere på alt, når det kommer til dig og dit løb.