Site Loader

Langt hen ad vejen er det sådan, at du selvfølgelig skal træne dig op til at få en god form, og det er det bedste, du kan gøre, hvis du løber. Men derfor er der alligevel virkelig meget, som udstyr kan gøre for dig.

Ofte vil det spare dig for mange problemer med dine knæ i fremtiden, hvis du sørger for at købe nogle ordentlige sko så lad os kigge nærmere på, hvad det egentlig er, at du skal tænke på, når du gerne vil i gang med at løbe. Hvis du allerede løber, kan du også få gavn af disse råd, hvis du ikke allerede har investeret i det rigtige løbeudstyr.

 

Løbesko er klart det vigtigste

Du kommer ikke udenom, at skulle købe nogle ordentlige løbesko. Hvis du lige er begyndt at løbe, bør det aldrig være denne del, som du sparer på. Du kan altid vente med det rigtige løbetøj, men du kan altså ikke vente med et par gode løbesko.

Hvis du ikke får nogle gode løbesko, så risikerer du at få en løbeskade med det samme. Derfor er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i dine muligheder.

I de fleste sportsbutikker kan de lave en løbetest på dig, så de kan se, hvordan du løber. Herunder om du løber forkert, og så kan de faktisk gå ind og rette dit løb.

Men de har også mulighed for at finde ud af, hvilken slags løbesko som passer til dig.

I dag er der mange forskellige slags løbesko. Du kan få nogle med støddæmpning. Det er godt, hvis du vil skåne dit knæ.

De seneste par år er der også kommet en række frem, som er baseret på det, som man kalder en barefoot løbesko. De er baseret på, at der ikke skal være for meget støddæmpning i skoene, fordi de skal virke på samme måde, som hvis du havde bare tæer.

Det er ikke sådan, at du derved render rundt med bare tæer, men blot at du får samme gavnlige effekter, som hvis du gjorde. Fx stærke ankler.

Hvis du skal have hjælp til at købe noget af dette eller andet træningsudstyr, kan du låne penge til det ved at klikke her.

 

Andet løbeudstyr

Som sagt bør du altid starte med at kigge efter de rigtige sko, og så kan du altid kigge efter alle de andre ting bagefter.

Det kan anbefales, at du køber noget godt løbetøj, da du ellers risikerer at få slidmærker, hvis du løber meget.

Herudover kan du også overveje at købe et tracking device, så du helt præcis ved, hvor meget du bevæger dig. Det vil ofte være i mobiler, men du kan få nogle tracking devices som er langt mere nøjagtige.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *