Site Loader

Det kan være en videnskab at finde de rigtige løbesko, og ens løbesko bliver kun vigtigere, når man løber længere distancer. Hvis man kun løber for sjov engang imellem, kan de fleste sko bruges. Hvis man derimod løber lidt mere seriøst, så har man behov for gode løbesko, og dem kan man ikke altid finde uden hjælp.

Når du køber nye løbesko, så bør du altid henvende dig i en specialforretning. Her kan de lave en løbetest, hvor de undersøger, hvordan din løbestil er. Det kan hjælpe dig til at opdage, om du træder skævt, når du løber. Hvis du træder skævt, er det rigtig vigtigt, at du får et par sko, som reducerer belastningen, når du træder skævt.

I en specialforretning kan du også få vejledning med at finde den rigtige størrelse på dine løbesko. For nogen kan det være nødvendigt at få løbeskoene i en anden størrelse større, end de normalt bruger i sko. Det skyldes, at varmen når man løber nemt kan få ens fødder til at udvide sig. Hvis dine fødder begynder at sove, når du løber, kan det være et tegn på, at dine løbesko måske er for små.

24run

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *